Kitase, FFXIII-2 & mingel med Loading.se

2011/11/09 14:58 av Johannes
3

Igår kväll vid 17-tiden samlades medlemmar från Loading, vid Fotografiska museet i Stockholm, för att träffa rollspelslegendaren Yoshinori Kitase. Jag var där  (Tobias var tvungen att jobba över) och minglade runt med Loading-människor, skakade hand med Kitase, försökte vinna en spelquiz och, sist men inte minst, kollade på en genomspelning av ett demo av FFXIII-2.

Cave Story och snor

2011/09/17 20:05 av Tobias
5

En snorig och allmänt passiv lördag ledde till en liten Cave Story-bild! Försökte efterlikna färgpaletten från en riktig scen i spelet så långt som möjligt.

Cave Story

Photoshop/Wacom, ~3h. Klicka på bilden för glorious sharpness!

JvsT theme song!

2011/09/05 10:57 av Johannes
8

I fredags slog kreativiteten till - en text skrevs och senare skapades musik – på rekordtid fanns helt plötsligt det som tidigare hade saknats (!?).

Ta-da! Johannes versus Tobias, the theme song! Click it! You know you want it ^__^

Det är, om jag får säga det själv, en fantastisk liten visa med stor hitpotential och nödrim så det skriker om det. Klicka på hoppet för att läsa texten… nay, ska vi säga…  poesin!

Mega Madness

2011/08/09 17:03 av Tobias
5

Spenderade måndagskvällen med att såsa lite i Photoshop! Det fick som bli vad det blev. Och nej, jag ritar inget annat än Mega Män! I alla fall inte just  nu.

BONUS > En bild från i somras jag ej orkade fixa klart!

Klicka på bilden för full storlek och skarpa pixlar!

First Person Mario

2011/07/27 08:03 av Johannes
4

För ett par veckor sedan visade en kompis till mig (och Tobias) det här klippet för oss.  Det visar hur Super Mario Bros skulle kunna se ut om det var utformat som ett FPS. Jag tyckte det var ganska åsm och när klippet dök upp igen, när jag slösurfade youtube, insåg jag att jag borde sprida det så gott jag kan till fler människor. Enjoy!

Edit: Nu kan ni även njuta av vår nya fina somriga layout som Tobias pixlat ihop, yeay! ^__^

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se