Tårtkalas på Jvst!

2011/06/20 10:16 av JohannesVsTobias
5

JvsT bromancar!

Yaay! Idag fyller JvsT sex månader!

Inte mycket att fira, kanske, men om inte annat ger det oss en möjlighet att skriva ett inlägg!

Som några av er har märkt, och påpekat på diverse sociala medier, var vi heta på den välsmakande gröten i början av bloggens liv och publicerade inlägg på löpande band!  Sedan kom mars som en kall vårdusch och dödade våran litterära kreativitet något. Men vad gör det? Det som dör kommer åter att födas igen. <insert circle of life>

Vi skriver för att vi vill, när vi vill och hur vi vill. Om ni vill läsa och ta del av detta blir vi självklart glada, rent av drabbade av lyckorus dansar vi i dagar efter varje kommentar och vi följer statistiken på google analytics med både hybris och ödmjukhet, men det är inte vårt primära mål att stressa ut en text var tredje dag enbart för att hålla någon slags aktivitet igång. Det var bland annat därför vi tackade nej till ett samarbete med en stort spelforum för en tid sedan. Vi vill skriva i vår takt utan prestations- och publikationsångest. Vi tror det blir roligare för oss på det viset och kommer garanterat säkerställa att bloggen lever längre.

Efter personlig spelstorka har vi båda äntligen sparkat igång en hel del spel vilket leder till att vi har en hel del texter (och hemlig grafik) planerad framöver så håll tätt, njut av sommaren och glöm inte att titta in till och från! Yeay! ♥

5 kommentarer på Tårtkalas på Jvst!:

 1. Racso skriver:

  Like!

 2. Marcus (marcshort) skriver:

  Grattis grabbar!

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Bara sex månader?! Känns som mycket längre! :D
  Tommy Håkansson recently posted..Speltriss #9My Profile

 4. Trazh skriver:

  Följt er blogg länge nu och håller det här som en av mina favoritspelbloggar för dess bra innehåll och sköna design.
  Att ni inte är så aktiva, gör ingenting. Jag vet själv som bloggare hur det är. Men såklart så saknar man era texter..
  Ett stort grattis till de 6 månaderna!
  Trazh recently posted..Trazhed Pixels fyller ett år!My Profile

 5. Johannes skriver:

  Tack! ♥

Lämna en kommentar:

CommentLuv badge

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se