Inlägg under ‘Blodbad’

Den döda nationen.

2011/01/26 14:00 av JohannesVsTobias
6

Dead Nation släpptes på PSN i slutet av förra året. Det finns tillängligt för ca 120 kr, och är en co-op top-down zombierökare av rank. Under de senaste månaderna har JvsT bekämpat ett krig. Ett krig om överlevnad. Som två av få överlevande har de kämpat mot en större fiende. En armé av hjärndöda odöda har stått i deras väg längs vägarna i den döda nationen.

Bäst i Sverige på Dead Nation!

2011/01/23 18:48 av Johannes
8

JvsT är just nu bäst i Sverige på Dead Nation (i co-op)! Jag och Tobias har haft en rejäl Dead Nation helg och idag klarade vi, efter väldigt mycket zombieslakt, av spelet på ”Morbid”. I och med detta gled vi upp på en första plats på rankingen som visar co-op. I världsrankingen ligger vi på plats 157!

Vi kommer skriva om våra intryck av Dead Nation inom en snar framtid men utan att avslöja något chockerande kan jag nog drista mig att säga att vi rekommenderar det starkt till alla som har en PS3a, 120 kr och en kompis att spela med.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se