Inlägg under ‘Champagne’

First!

2010/12/20 23:16 av JohannesVsTobias
8

Hej och välkomna till JvsT.se!

Efter mångt och mycket står vi nu här! Dagar har blivit till nätter och nätter har blivit till månader. Vi har slitit hårt och de lösa planerna, som spånades fram i sensommarens kvalmiga septemberluft, har nu blivit en verklighet. Våra själar, kroppar och svettpärlor finns nu ingjutna i detta cyberhörn så länge den digitala tidsåldern må fortsätta. JvsT.se förklaras från och med nu… Öppnad!


Johannes
: Yay! Kul att ni är här! Jag förstår att ni är glada över att vara här samtidigt som ni kanske undrar vad JvsT.se är för något.

Tobias, vad är det vi har startat här egentligen?

Tobias: Detta är något så absurt som vårt egna lilla kärleksbarn. Det handlar om spel och fulkultur. Ett kreativt blåshål, en gejser för våra tankar, ett forum för bra och dåliga spel. Gamla som nya.

Eller …  har du ångrat dig?

Johannes: Ånger är inte en del av ekvationen. Detta är något som måste göras. Det är en eld inom mig som sprakar och brinner. Ett driv. En kraft mot något större. Något bättre. Något vackert.

Jag känner mig som Neil Armstrong när han satte sin fot på månens yta. ”Ett litet steg för Johannes och Tobias men ett stort steg för bloggosfären!”.

Tobias: Jag hatar ordet bloggosfären. Jag får bilder i mitt huvud av den där grenen i Gladiatorerna när deltagarna rullade runt i stora bollar och försökte ta poäng genom att rulla över små upphöjda öar som aldrig ville registrera träff.

Johannes: Hat är ett sådant starkt ord, Tobias! Och för övrigt så ska ju du och jag slåss mot varandra på det elektroniska slagfältet i en ständig skrivk(r)amp, inte helt olikt två gladiatorer…

Fast, ja, utan svällande muskler och vapen. Och, nej, kanske inte på liv och död. Förmodligen inte ens live inför en stor pöbel heller. Men bortsett från allt det där så är det nästan precis samma sak!

Tobias: Jag har alltid velat vara din gladiator. Välkomna till JvsT!

(Klicka på bilden för en större version)

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se