Inlägg under ‘Chip’

Sex skitsnygga skivomslag

2011/01/13 19:59 av Tobias
2

Idag släpptes Danny Baranowskys fantastiska Super Meat Boy-soundtrack i en ny utgåva. Denna gång i formatet fysisk dubbel-cd. På skivorna finns lite extra spår, och betalar man $5 extra kan man till och med få skivan signerad av Danny själv. Allt detta paketerat i ett underbart parafrasomslag. Vill man köpa sig ett ex själv gör man det bäst här.

Händelsen till ära tänkte jag bjuda på fem andra riktiga favoriter vad gäller spelmusikomslag. Mer om detta efter brytet! Hopp!

Dansa efter min pipa!

2010/12/22 10:05 av Tobias
0

Här kommer en liten sak jag filade ihop nu i höstas. Den är liten, fin, har blivit featured i Retroresan och är allmänt awesome. Det är min alldeles egna retrodoftande spellista där jag samlat alla möjliga favoriter med tydligt chipsound jag sprungit över på Spotify.

Det enda den egentligen saknar såhär i juletid är ju såklart några fina spår från 047′s eminenta Wheel Du Fira Hjul Med Mej. Dumstrut och Pinne till exempel, som är världens bästa jullåt, alla kategorier. Men nu får vi helt enkelt klara oss utan den!

» Subscribe, lyssna, må bra: Chip o’hoj!

Tips för utökning mottages tacksamt!

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se