Inlägg under ‘Den blå bombaren’

Mega Madness

2011/08/09 17:03 av Tobias
5

Spenderade måndagskvällen med att såsa lite i Photoshop! Det fick som bli vad det blev. Och nej, jag ritar inget annat än Mega Män! I alla fall inte just  nu.

BONUS > En bild från i somras jag ej orkade fixa klart!

Klicka på bilden för full storlek och skarpa pixlar!

We’re gonna CRASH man!

2011/06/12 23:35 av Tobias
0

Då förra inläggte verkade poppis (eller är det så att folk mest är glada att vi ger ifrån oss livstecken över huvud taget? ;P) kommer här mer MegaMan-konst på JvsT i form av Crashman! Från början var min plan att han skulle bli en spinkigt motsats till mitt förra alster, men det slutade mest med att han blev avlång och bajsnödigt seriös. Skam den som ger sig, och bättre lycka nästa gång. Varsågoda!

Färdig hires-bild här (SPOILER?!)

The making of:

Konst på JvsT

2011/06/08 13:23 av Tobias
7

Lyckades få tummen ur och måla lite för första gången på många månader nu under helgen. Det blev en Mega Man, med stor pung(!). Min tanke och förhoppning är att jag kommer fortsätter med detta, och låter det bli ett återkommande inslag här på bloggen! Inte just pungar då, utan skööna bilder med spelmotiv i allmänhet.

The making of:

Monday Mashup IX

2011/02/21 08:30 av Tobias
7

WiLY:s - Garanterat lågpris på robotdelar och slottbyggen sedan 1987

Det fanns en gång en Mega Man-brunn

2011/01/18 18:56 av Johannes
2

Det fanns en gång en brunn
Med en Mega Man på
Så byggde man om vägen och Mega Man försvann
Svara mig du
Var är du nu?
Jag bara undrar… Var är du nu?

Denna underbara brunn fanns en gång i tiden vid Södra Station i Stockholm.

Tyvärr försvann den på grund av ombyggnation och allt som finns kvar är denna bild som jag tog med min gamla mobil.

Allt som finns kvar är bilden och minnet.

Vi kommer alltid att ha minnet, mina vänner.
.
.
.

Och, ja, denna bild, så klart.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se