Inlägg under ‘High Score’

Bäst i Sverige på Dead Nation!

2011/01/23 18:48 av Johannes
8

JvsT är just nu bäst i Sverige på Dead Nation (i co-op)! Jag och Tobias har haft en rejäl Dead Nation helg och idag klarade vi, efter väldigt mycket zombieslakt, av spelet på ”Morbid”. I och med detta gled vi upp på en första plats på rankingen som visar co-op. I världsrankingen ligger vi på plats 157!

Vi kommer skriva om våra intryck av Dead Nation inom en snar framtid men utan att avslöja något chockerande kan jag nog drista mig att säga att vi rekommenderar det starkt till alla som har en PS3a, 120 kr och en kompis att spela med.

Hook Worlds och legenden om qpawn

2010/12/22 20:52 av Johannes
2

Ett av mina absoluta favoritspel på iOS är Hook Champ. Det är förmodligen ett av de spel som jag spenderade mest tid med under 2009.

Under månaderna som följde spelets release bildades ett stort följe av spelare som började tävla mot varandra om vem som kunde ta sig igenom banorna på snabbast tid.

I en forumtråd på Touch Arcade för Hook Champ började det diskuteras flitigt om olika rekord och tips & tricks för att erövra placeringar på ”High Score”-listorna i spelet.

Det visade sig snart att det fanns en spelare som hade placerat sig som nummer ett på alla listor och om det inte var märkligt nog så dröjde det blott timmar innan denne spelare hade erövrat ”nummer ett”-placeringen igen efter att någon annan lyckats ta platsen.

En legend var född.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se