Inlägg under ‘Level up’

Lillasyster har tatuerat sig igen!

2011/02/04 10:49 av Tobias
5

Och återigen med ett motiv ritat av yours truly! Denna gång med en riktigt retromantisk spelanknytning. Jag ska inte orera mycket mer om detta, utan citerar henne direkt ur hennes blogg, och hoppar direkt till the jpegs of goodness!

Nu har jag superont i mitt ben kan jag säga. Namnen är mina bröders och handkontrollen vår barndom. Fin va mamma?

Originalskiss

Originalskiss

Resultatet!

Resultatet!

Improvments +4

2011/01/29 11:40 av JohannesVsTobias
3

Arbetet med att förbättra bloggen fortsätter.

Vi har lagt till fyra vackra sociala knappar så att ni med endast ett enda klick numera kan nå oss på våra andra sociala medier. Trevligt, va? :)

För att sprida lite kärlek bland de som kommenterar våra inlägg har vi även lagt till möjligheten att prenumerera på inlägg där ni har kommenterat. Har ni dessutom en egen blogg kommer ert senaste inlägg att synas under er kommentar. Åsm to the max!

Internet är ett stort universum som rymmer många världar och vackra ting. För att ge en så kallad shout out till de bloggar och podcasts som vi läser och lyssnar på har vi lagt till dessa i en en vacker och funktionell länklista som ni finner längre ner i den vänstra spalten.

Och sist, men inte minst, har vi lagt till två vackra banners till två av våra artikelserier. Mashups och den skinande retrospektivresan kan ni nu enkelt klicka er fram till via dessa banners.

Improvements +4

2011/01/19 13:42 av JohannesVsTobias
0

JvsT är en blogg som ligger under ständig förändring!

Tobias jobbar hårt med olika funktioner och förbättringar medan Johannes mest kladdar på saker och föreslår det ena efter det andra. 

Den senaste tiden har vi bland annat lagt till en Facebook/Twitter-knapp under varje inlägg för er som vill hjälpa oss att sprida våra inlägg vidare ut i världen ♥

Det finns numera även ett Twitterkonto och en Facebook-page för bloggen som kommer att sända ut en liten blänkare så fort vi uppdaterar med nya inlägg. Om ni vill följa JvsT.se på Twitter kan ni klicka >här< och vill ni följa oss på Facebook klickar ni >här<.

Inom kort kommer det även dyka upp en vacker lista med länkar till bloggar och podcasts som JvsT tycker om.

Stay tuned for more! Samma adress, samma blogg! Tjo!

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se