Inlägg under ‘Little Big Planet 2’

Konsten att inte vara kreativ

2011/02/19 11:03 av Tobias
7

Spelar en del av Little Big Planet 2 för tillfället. Ett spel som i mångt och mycket handlar om att vara kreativ, och att ta del av andras kreativitet. Så till den grad att utvecklarna lagt in en guldtrofé för att uppmuntra oss spelare till så mycket skapande som möjligt. 1440 Minutes of Create heter den, och går ut på precis vad beskrivningen antyder; spendera 24 aktiva timmar i skaparläget. Dvs, det fungerar ej att gå in, lämna spelet på, och casha in sin trofé efter 24 timmar. Nej, nej – du måste faktiskt göra något. Eller i alla fall trycka på fyrkant för att öppna och stänga din pop-it-meny lite då och då, så att spelet tror att du gör något.

Det är här det lustiga händer.

A winner is me!

2011/02/07 19:33 av Johannes
9

För en tid sedan hade Monika ”Gamingmama” Nilimaa en tävling på sin blogg. Priset var ett ex av Little Big Planet 2 och tävlingen gick ut på att man skulle motivera varför man behövde spelet i fråga.

Och jag vann! Yay!

Monika insåg förmodligen hur allvarlig min situation var efter följande motivering:

”Jo, nu är det så att jag är singel och Little Big Planet 2 är ju perfekt att spela när jag bjuder hem min framtida, och mycket vackra, flickvän för en mysig spelkväll! Jag kan ju träffa henne imorgon! Det brinner eventuellt i knutarna!”

Jag kan säga att det brinner fortfarande i knutarna. Det brinner MER i knutarna, skulle man kunna säga. Och, ja, det är just det jag säger. För nu har jag ett vackert Little Big Planet 2 att spela men ingen att spela med! Panik! Katastrof! Zombies och växthuseffekt!

Hur ska detta sluta? Väntar ett lyckligt slut eller är detta en grekisk tragedi? Time will tell, time will tell.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se