Inlägg under ‘Magi’

Gameplayet som bara finns i fantasin är alltid det bästa du aldrig kommer spela!

2011/01/11 21:35 av Tobias
2

Johannes är i Åre. Leker i snön, dricker Tuborg, samt låtsas åka skidor. Samtidigt har jag själv haft en alldeles för ledig trettondagshelg. Men nu kommer det något nytt!

Kommer ni ihåg Kokoro Scan? En liten obskyr Nintendo DS-titel från Sega vars enda egentliga syfte var att läsa av användarens röst, och bedöma dennes känslor. Hur och om det faktiskt fungerade vet jag inte – det var inte det som var det viktiga nu. Det viktiga är trailern som släpptes i samband med att det utannonserades. Denna fantastiska trailer.

Ett franskt helgon i min hand

2011/01/06 08:30 av Johannes
2

Den 22 november 2010 köpte jag en turkos Playstation Portable. Det var lite av ett impulsköp. Ni vet, ett par snabba klick samtidigt som hjärnan rättfärdigar priset via någon slags självhypnos. Det är en julklapp till mig själv, lol!

Mitt skarpa undermedvetna hade dock noterat att det fanns tillräckligt många intressanta spel för att det nu, till skillnad från förr, skulle kännas värt att införskaffa den bärbara konsolen. Plus att den var ju faktiskt turkos!

Mina första spelinköp skedde via PSN och det blev Patapon 2 och Jeanne D’Arc.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se