Inlägg under ‘Pixeljunk Shooter 2’

Grafrecension: Pixeljunk Shooter 2 100%

2011/07/23 23:52 av Tobias
7

Klicka på bilden för full glory definition!

Läs den rafflande historien efter hoppet!

Torsdagskväll med Pixeljunk Shooter 2

2011/03/10 23:54 av Tobias
4

Jag har denna torsdagskväll impulsinhandlat och spelat en liten bit Pixeljunk Shooter 2. Uppföljare till det, enligt mig, roligaste Pixeljunk-spelet – och jag måste säga att jag får lite blandade känslor såhär halvvägs genom första världen. Visst, co-op höjer det hela flera snäpp, och spelet har även förärats med ett smått underhållande, dock förutsägbart, online-läge. Men på det stora hela känns detta enbart som en trött slentrianuppföljare som lika gärna hade kunnat släppas som ett litet DLC-paket.

Lite nya material och dräkter introduceras direkt, men inget som känns lika wow som att första gången smälta bort isen, eller forcera undan den magnetiska sörjan i del 1. Nej, man gör nog gott i att vänta ett tag till, om man som jag fortfarande har det första spelet ganska färskt i minnet. Kontrollen sitter ju trots allt där den ska, och grafiken är minst lika vacker som sist, så ett köp borde i slutändan vara givet för var vän av föregångaren.

Jag vet bara inte riktigt vad jag förväntade mig – mer än att jag tror att jag väntade mig mer och bättre, snarare än bara mer.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se