Inlägg under ‘Plattform’

Everybody’s got something to hide, except for me and my monkey!

2011/01/04 08:30 av Tobias
2

Det här är en liten text om hur Retro Studios fokuserade allt på att göra rätt, till den grad att de glömde bort allt annat. Låt oss sätta oss till rätta, och klicka på länken här nedan.

Hook Worlds och legenden om qpawn

2010/12/22 20:52 av Johannes
2

Ett av mina absoluta favoritspel på iOS är Hook Champ. Det är förmodligen ett av de spel som jag spenderade mest tid med under 2009.

Under månaderna som följde spelets release bildades ett stort följe av spelare som började tävla mot varandra om vem som kunde ta sig igenom banorna på snabbast tid.

I en forumtråd på Touch Arcade för Hook Champ började det diskuteras flitigt om olika rekord och tips & tricks för att erövra placeringar på ”High Score”-listorna i spelet.

Det visade sig snart att det fanns en spelare som hade placerat sig som nummer ett på alla listor och om det inte var märkligt nog så dröjde det blott timmar innan denne spelare hade erövrat ”nummer ett”-placeringen igen efter att någon annan lyckats ta platsen.

En legend var född.

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se