Välkomna till Johannes vs. Tobias!

Om ni är här så betyder det att ni har surfat in på en spelblogg som drivs av Johannes Holmgren och Tobias Mattsson. Detta är deras kreativa blåshål, en gejser för deras tankar, ett forum för bra spel, dåliga spel, stora och små spel, prickiga och randiga, ja, helt enkelt, alla spel.  En oas där man kan andas både fin- och fulkultur inom spelvärlden.

Men vilka är Johannes och Tobias då?

Johannes är JvsT.se’s slackerspelare. Han trivs nästan bäst när han inte behöver spela själv utan kan sitta bredvid med en chipspåse och avnjuta när någon med glimmrande skills krossar sig fram i valfritt spel.

När Johannes och Tobias spelar tillsammans står Tobias utan tvekan för det mesta av spelandet. Johannes är mer som en irriterande passagerare och kommer ständigt med ”goda råd” till Tobias. Men Tobias är snäll så det gör ingenting.

Den enda spelgenren som Johannes betraktar med lågt intresse är den omåttligt populära fps-genren. Johannes tror att alla dödsmatcher i Quake-spelen och striderna i Counter Strike-betan har satt djupa spår i honom. Nyligen skrev han på twitter att hans kulor tog slut på 90-talet. Tobias replikerade genom att kalla Johannes för tant.

Om Johannes är bloggens slackerspelare så är Tobias, utan tvekan, JvsT.se’s powergamer och achievmenthora. Han kommer aldrig erkänna det sistnämnda själv men faktumet kvarstår. Han är ständigt på jakt efter nästa trofé.

En kontroll är inte bara en kontroll i Tobias händer. Det är en förlängning av honom själv lika naturlig som en hand eller en fot. Tobias är en allätare inom spelvärlden och hugger in som en ständigt spelhungrande best på det mesta som kommer i hans väg. Detta kan man som tydligast se på Tobias backloggery där icke avklarade spel ökar frenetiskt trots att han lägger spel på sin spelknäckarlista i sann ”nolifer”-takt.

På den här bloggen kommer Johannes och Tobias att skriva om vad de spelar, när de spelar, hur de spelar och varför de spelar. Och förmodligen en hel del annat.

Lämna gärna ett avtryck i form av en kommentar. ♥

Epost: johannes.vs.tobias (at) gmail.com


3 kommentarer på Om JvsT:

  1. Fille skriver:

    Det verkar trevligt. Jag ska hålla mig underrättad genom automatiska funktioner.

  2. Kristofer skriver:

    Vilken jävla show det här kommer bli. Jag har bänkat mig!

  3. Johannes skriver:

    Det kommer bli episkt!

Lämna en kommentar:

CommentLuv badge

Design, fulhackning och grafik av Tobias Mattsson, utifrån temat Lost Island
Kategoriikonerna är det någon gullig japan som gjort. Jag tog för givet att de var ok att använda för ickekommersiellt bruk.
© 2010-2011, det är nice, och alla texter tillhör JvsT.se